LxCenter HyperVM & Kloxo Support

Forum is closed. Use http://community.lxcenter.org/



Members   Search      Help    Register    Login    Home
Home » Kloxo Community Support » Technical Help » Mail stopped working after update
Mail stopped working after update [message #65394] Wed, 20 May 2009 12:14 Go to next message
skyremote is currently offline skyremote  United Kingdom
Messages: 13
Registered: August 2008
Member
Recently shortly after the update that changed LxAdmin's branding none of the mail accounts can send mail from their e-mail accounts as they receive errors. I've tried "yum remove qmail" and "yum install qmail" but this did not fix it, I've also run /script/upcp/ and that did not work either.

I am using OpenDNS's IP's in my /etc/resolv.conf file if that means anything? As I'm not using the ones provided by my VPS provider.

I used to get this error:
451 DNS temporary failure

But since I've reinstalled qmail I don't anymore I just get this in Outlook:

Task 'Account@Domain.com' - Sending' reported error (0x800CC0F): 'The connection to the server was interupted. If this problem continues contact your server administrator or Internet Services Provider (ISP).



Re: Mail stopped working after update [message #65422 is a reply to message #65394] Thu, 21 May 2009 00:14 Go to previous messageGo to next message
arthurthornton is currently offline arthurthornton  United States
Messages: 2114
Registered: August 2007
Location: Virginia
Grandmaster
LxCenter Staff

You can't remove qmail and reinstall it. You will need to take a backup of Kloxo and restore it on a fresh install.
/script/backup --class=client --name=admin


Re: Mail stopped working after update [message #66249 is a reply to message #65394] Fri, 29 May 2009 04:20 Go to previous messageGo to next message
com2 is currently offline com2  Spain
Messages: 1119
Registered: August 2007
Location: Spain
Senior Master
Developer
I have this same issue at the moment. This backup and reinstall is not an option for me, much too disruptive for a serious hosting service. I would like to hear an answer of Lxlabs about this issue.
Re: Mail stopped working after update [message #66353 is a reply to message #66249] Fri, 29 May 2009 07:28 Go to previous messageGo to next message
Lxhelp
Messages: 23689
Registered: July 2006
The Champion
Can you tell me how exactly this happened?

The kloxo upgrade doesn't touch the mail system at all.




On Fri, May 29, 2009 at 08:20:52AM -0000, com2 wrote:
>
>
> I have this same issue at the moment. This backup and reinstall is not an option for me, much too disruptive for a serious hosting service. I would like to hear an answer of Lxlabs about this issue.
>


Re: Mail stopped working after update [message #66360 is a reply to message #65394] Sat, 30 May 2009 09:12 Go to previous message
skyremote is currently offline skyremote  United Kingdom
Messages: 13
Registered: August 2008
Member
I'm not sure how it happened it had been working fine for weeks on end I had not touched anything and then suddenly it stopped working, I tried looking at all the logs but there were no errors at all and as my clients pushed me I was forced to rebuild the server because I could not lose any more downtime on the e-mail as their business's relied on it.
Previous Topic:After installation i get this
Next Topic:Problem with nameservers and DNS records
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Sep 02 11:03:53 EDT 2014

Total time taken to generate the page: 0.01751 seconds
.:: Contact :: Home :: Privacy ::.

Click here to lend your support to: LxCenter and make a donation at www.pledgie.com !

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software