Home » Language Specific Forums » Greek » Καλως ορίσατε
| Καλως ορίσατε [message #78488] |
Thu, 30 December 2010 17:32  |
|
Γειά σας. Όνομάζομαι Κωνσταντίνος Γιαγκίδης. Δεν ομιλώ εκ μέρους της κοινότητας, ούτε είμαι κανενός είδους οργανωτής η project leader η οτιδήποτε άλλο σχετικά με την "ελληνική" υποστήριξη η μετάφραση του kloxo και του hypervm.
Θα ήθελα να καλοσωρίσω, όλους τους έλληνες χρήστες που χρησιμοποιούν το kloxo/hypervm. Εδώ μπορούμε να συζητάμε κόσμια, μέσα στους κανόνες του forum της κοινότητας χρηστών του LxCenter και να βρήσκουμε λύσεις, βοήθεια στην μητρική μας γλώσσα, και γενικά να συζητούμε για το καλύτερο εναλλακτικό Web Panel του cpanel/plesk....Εδώ είναι το καλύτερο μέρος για να το κάνουμε αυτό εξάλλου.
Εδώ επίσης θα βρείτε όλα τα "παιδιά" που ασχολούνται με την μετάφραση η που θα ήθελαν να ασχοληθούν με αυτήν. Δεν έχετε παρά να δηλώσετε την συμμετοχή σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Σύντομα, μέσα στον Ιανουάριο, η διαδικασία μετάφρασης θα αρχίσει και λόγω αυτού, αν δηλώσετε συμμετοχή θα σας αποσταλούν οδηγίες για το πως πρέπει να γίνει σωστά η δουλειά μας.
Ευχαριστώ τους υπευθύνους του LxCenter, για την τιμή που μας κάνουν να μας ανοίξουν ένα υποφόρουμ αποκλειστικά για εμάς και θα ήθελα να τους δείξουμε πως οι Έλληνες αγαπούν το kloxo, και είναι ένθερμοι σε κάθε προσπάθεια που αφορά ελεύθερο (και πολλές φορές δωρεάν) λογισμικό....
Καλως ορισατε και πάλι 
-------------
English Version:
Hello. Constantine Giagkidis is my name. I do not speak on behalf of the community here, and i am not any kind of project leader on anything related to this for greek support or translating the kloxo and hypervm.
I would like to welcome all greek users which are using kloxo/hypervm. Here we can discuss under the rules of the current community from Lxcenter, and for finding solutions, help in our native language, and generally for discuss for the far better alternative to cpanel/plesk. Here is the right place anyway to make this.
Also here, you can find all "guys" which making the translation or maybe in the future want start helping in the translation. Just register your attendance here and we will keep in touch with you. Soon, perhaps in January the proccess of translation will be started and if you want contribute you will recieve in our native language, directions for how start right our job.
I would like to thank the leaders of Lxcenter (kloxo / hypervm) for the honer to make this subforum special for us, and i would like to show them our passion about anything open (and most of times free as price or choice ) software/source, our good opinions and feels about kloxo/hypervm and for their work.
Again, welcome here and have a nice time
When I close my eyes, I hear your velvet wings and cry, I'm waiting here with open arms, Oh can't you see, Angel shine your light on me...
[Updated on: Tue, 13 December 2011 17:48] Report message to a moderator
|
|
|
| Re: Καλως ορίσατε [message #80983 is a reply to message #78488] |
Thu, 17 March 2011 09:11   |
|
Καλησπέρα
Είμαι ο Θανάσης και ασχολούμε με το Kloxo αρκετά χρόνια τώρα.
Έχω μεταφράσει διάφορα open source κατά καιρούς, και σίγουρα θα ήθελα να βοηθήσω και εδώ.
Οπότε count-me in
|
|
|
| Re: Καλως ορίσατε [message #89602 is a reply to message #80983] |
Sun, 02 October 2011 21:33   |
|
|
Χαίρεται... ! Καλώς σας βρήκα δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα η προσφορά για τη μετάφραση ... αλλα ενδιαφέρομαι ειναι αρκετά καλό το kloxo ....
|
|
|
| Re: Καλως ορίσατε [message #92533 is a reply to message #89602] |
Tue, 13 December 2011 17:42   |
|
Παιδιά, αν είστε ακόμα εδώ και διαβάζετε το forum, στείλτε μου τα emails σας με προσωπικό μήνυμα, για να συντονιστούμε... Η όλη διαδικασία θα έπρεπε να είχε ήδη ξεκινήσει, απολογούμαι για αυτό, αλλά έτυχαν πολλά προσωπικά θέματα...
---
Guys, if you are still here, and reading the forum, send me your mails with pm for we can regroup and design our progress. The whole procedure should have already begun, i apologise for that, but in my private life things make me, unavailable for some time..
When I close my eyes, I hear your velvet wings and cry, I'm waiting here with open arms, Oh can't you see, Angel shine your light on me...
[Updated on: Tue, 13 December 2011 17:46] Report message to a moderator
|
|
| |
| Re: Καλως ορίσατε [message #92578 is a reply to message #92534] |
Wed, 14 December 2011 09:52   |
|
Ωραίος φίλε dkstiler.
Θα ήθελα όταν αρχίσουμε να δουλεύουμε, να φτιάξουμε την μετάφραση, όχι με ΑΠΟΛΥΤΑ μεταφραστικό τρόπο, δηλαδή, στυγνή μετάφραση ακόμα και "τεχνικών" όρων που στα ελληνικά αν και έχουν μετάφραση αλλά δεν έχουν "νόημα" αν με πιάνεις 
Την απόδοση, την φαντάζομαι να είναι κατανοητή στα ελληνικά, χωρίς να λέει κάποιος: Πωω, πως το μετάφρασε έτσι ο φούστης. Χαχα 
Well, για να δίνεις την συμμετοχή σου, φαντάζομαι θα έχεις καλή γνώση αγγλικών σωστά ;
Ένα τελευταίο, θα πρέπει σίγουρα, σε ένα Virtual Machine, local, στον υπολογιστή σου, να υπάρχει εγκατεστημένο το kloxo, για να ξέρεις, και ο καθένας φυσικά στο δικό του vm, να βλέπει κατευθείαν πως "φαίνεται" και να αποφασίσει αν του κάνει η όχι.
Θα επικοινωνήσω μαζί σου μέσω mail, για να σου δώκω οδηγίες για το πως να αρχίσεις
|
|
|
| Re: Καλως ορίσατε [message #92698 is a reply to message #92578] |
Fri, 16 December 2011 15:44   |
|
|
Ναί βεβαίως έχω μεταφράσει και κάποια άλλα όχι βέβαια της κλάσης του kloxo, τώρα για το Vm δεν είναι τίποτα κάπου το έχω στήσει ήδη, και ο λόγος που ήθελα να ξεκινήσω με την μετάφραση είναι να εξοικοιωθώ με την php ώστε αργότερα να μπορώ να βοηθήσω και σε developing στο ίδιο το kloxo αναμένω λοιπόν.. να συντονιστούμε ελπίζω να βρούμε και μερικούς ακόμα στην πορεία... να μας βγει πιο εύκολα...
|
|
| |
| Re: Καλως ορίσατε [message #100258 is a reply to message #99749] |
Fri, 10 August 2012 05:13   |
|
Γεια χαρα σε ολους. Ειμαι τελειως νεος με το HyperVM (XEN) και χρειαζομαι ενα χερι βοηθειας για να στησω τα network settings του ωστε να δουλευουν σωστα τα guests. Μπορει καποιος να βοηθησει?
Ν
|
|
|
| Re: Καλως ορίσατε [message #101852 is a reply to message #100258] |
Sun, 23 September 2012 02:38   |
|
Μάλλον το ακυρώνουμε για την ώρα (μιλώ για την μετάφραση), μέχρι τουλάχιστον να βρεθεί και ο απαιτούμενος ελεύθερος χρόνος από εμένα.
Αυτό βέβαια δεν αποτελεί εμπόδιο για κάποιον, η για κάποια ομάδα, να ξεκινήσει την μετάφραση για την πολυπόθητη ελληνική μετάφραση.
Καθώς όπως διαβάζετε, τα νέα για το kloxo/hypervm δεν είναι και τα καλύτερα, με μέλλον ζοφερό και πιθανόν... άσχημο, σκεφτείτε το και πράξτε ότι καλύτερο νομίζετε.
Σας υπενθυμίζω πως ακόμα και αν το kloxo η το hypervm διακόψει ολοκληρωτικά την ανάπτυξη του κώδικα του, εκεί έξω, υπάρχουν από ότι γνωρίζω, 2 με 3 forks, που βασίζονται στο kloxo / hypervm. Οπότε η μετάφραση στα ελληνικά είναι ΠΑΝΤΑ ΧΡΗΣΙΜΗ και αναγκαία για εμάς τους έλληνες.
|
|
| |
| Re: Καλως ορίσατε [message #103004 is a reply to message #102981] |
Wed, 10 October 2012 16:13  |
|
Όπως διάβασες, δεν έχω προσωπικό ελεύθερο χρόνο, οπότε η πρωτοβουλία που είχα ακυρώθηκε. Αυτό επαναλαμβάνω δεν αναιρεί την δυνατότητα για τον οποιοδήποτε επιθυμεί να κάνει μετάφραση στα ελληνικά. Συντονιστείτε από εδώ και ξεκινήστε.
|
|
|
Goto Forum:
Current Time: Wed May 22 21:23:00 EDT 2013
Total time taken to generate the page: 0.01261 seconds
|